BÅSTAD


Sitter här och tänker lite på mitt kära B-town. Saknar det inte så mycket än, men det kommer väl. Stockholm är fett det med! Nu ska vi ju också räkna in att även om Båstad är världens party på sommaren, så är det ungefär lika tomt där på vintern som i min pensionsfond. Kör en #tbt outfitbild då det inte finns så mycket tid och resurser att ta några nya just nu och så, men det är en dag imorrn å. Ska man blogga måste hela världen få veta hur man klär sig och hur man ser ut och så mjaaa. 
 
Läs nu de två senaste meningarna igen, fast med Morrans röst från Morran och Tobias haha! Så låter allting i mitt huvud just nu... Suttit och sträck-kollat hela serien nu i eftermiddags. Vet inte om jag ska bli deprimerad eller skratta? Det draaaaaar så att säga i mungiporna.
 
Är det förresten inte premiär för PH ikväll? Ska ni kolla? Har varit som besatt de två senaste säsongerna! Tvivlar på att det blir annorlunda i år... Ska göra mig något att äta och sedan sätta mig och kolla. Inte orkat fixa någon middag idag haha illa! Nåja, det är en dag imorrn å.

 
Allmänt | | Kommentera |

UR&PENN

 
Nu måste jag faktiskt säga att jag är lite stolt och skryta lite haha! Tog bilden ovan för ett tag sedan när jag har på mig en av Ur&Penns fina flash tattoos, och nu har dom alltså lagt upp den på sin instagram-sida! Inte alla bilder som hamnar där inte! 670 likes är typ tre gånger så många likes som jag fått på en av mina bilder någonsin haha... Minns att jag fick ta hjälp av pappa för att sätta på den där tatueringen. Han ifrågasatte lite varför jag skulle ha den just där, liksom hallå där syns den ju inte?? Men do it for the inspo-pic liksom! Jag har inte fått smeknamnet inspo-Lovisa helt utan anledning hehe... Vill ni förresten följa mig på instagram hittar ni mig antingen HÄR eller under namnet lovisawangs (samma som bloggen alltså).
 
 
Allmänt | | Kommentera |

WELCOME TO MY CRIB

 
Hjärtligt välkomna ska ni vara! Här ser vi lite detaljer från mitt crib då så att säga. Märks det att jag gillar zebramönster..? Lampskärmen och lådorna köpte jag på Rusta här om dagen. Även den fluffiga lilla fuskpälsmattan kommer därifrån! Den ligger nedanför min säng och välkomnar mina fötter på morgonen när jag stiger upp. Köpte även EN av ljusstakarna ni ser på nedersta bilden. Men varför bara en? Jo, hade egentligen två stora från början, men pappa lyckades ha sönder den ena i flytten haha... Så ja. En stor och en liten är ju också ganska snyggt!
 
Ni skymtar också en del av sängen där nere till vänster. That's where the magic happens för att citera MTV! Eller ja, gör i stort sett allt där haha. Äter, sover, bloggar, sitter, chillar... Ja you name it. Självklart tillsammans med min älskade dator! Funderar dock faktiskt på att lämna sängen ett tag och ta en promenad. Solen skiner ju! Hörs sen amigos.

Allmänt | | En kommentar |
Upp