FITTING-ROOM-SELFIESAlltid när jag står och provar kläder i provrum tenderas det att knäppas en och annan selfie. Standard! Dock blir jag samtidigt lite obekväm. Jag menar, i vilken annan situation ser man sig själv från typ tre olika vinklar samtidigt? Liksom ser jag verkligen ut sådär?? Tydligen haha...
 
Nåja. Dagen idag har varit väldigt produktiv! Åkte till skolan vid 9 och fixade lite grejer inför våran redovisning kl 15. Så skönt att ha det gjort nu! Var helt utslagen när jag kom hem och somnade direkt. Tänkte att jag bara skulle sova någon timme, men vaknar upp tre timmar senare helt förvirrad HAHA. Varför blir det alltid så?? Hejdå att få sova inatt nudå... Ska till tandläkaren i morgon bitti och ta bort min tråd FINALLY! Ni som har haft tandställning vet exakt vad jag pratar om, den där irriterande ståltråden på baksidan av tänderna där det fastnar matrester och diverse annat...
 
Och i morgon är det fredag, MMM! Har inga planer för helgen faktiskt, får ta det lite som det kommer. Skönt ändå! Lägger mitt öde i ödets händer. Eller kan man säga så? Jag gjorde just det i alla fall. Tror ni på ödet förresten? Jag gör. Just nu verkar det som att det är på min sida i alla fall! Tror ni på horoskop då?? Det gör jag det också. Ibland. När dom säger något bra haha! Så fort det står dåliga saker viftar jag däremot bort det hehe. Såhär lyder i alla fall mitt horoskop för helgen:
 
"Framåt helgen är det perfekt tid för att lägga av med en ovana eller ta upp träningstankarna igen. Ta hand om dig själv en stund, och i slutet av helgen kan du äntligen få chansen att få dig ett oväntat äventyr."
 
Äventyr!! Jaaa!! Väntar med spänning. Det där med träningen tänker jag på typ varje dag att jag borde ta tag i, men det är ett senare problem. Den som lever får se!
 
Au revoir så länge, hörs snart igen!
 
Allmänt | |
#1 - - Frida:

Åh va snygg topp :)

Upp