OVERTHINKING

 
Vem känner inte igen sig i bilderna ovan?? I know I do i alla fall. Kom att tänka på det när jag satt på tunnelbanan hem och funderade över någon crush, att det är SJUKT vad mycket tid vi tjejer lägger på att tänka på relationer egentligen! Eller det kanske gäller killar också...? Vad vet jag. MEN jag brukar i alla fall diskutera med mina tjejkompisar om våra förälskelser, men vi tycks aldrig komma fram till något vettigt. För vi VET egentligen innerst inne att det är jättefånigt att bli arg för att den man dejtar har gillat någon annan tjejs bild på instagram och vi VET att han fortfarande förmodligen är intresserad även fast man inte hörts av på ett par dagar. Vi VET dessutom att det inte är någon ide att stressa upp sig, även fast man alltid tycks göra det ändå. WHY?
 
Det allra fånigaste med hela grejen är att jag inte alls vill ha något förhållande just nu. Jag trivs jättebra med att vara singel! Nu pratar jag ju bara för mig själv, men är det inte jättedumt att jag stressar över någonting som jag inte ens vill ha? Jag tror helt enkelt att det handlar om bekräftelse, as usual. Vi vill veta att den vi har ett litet extra öga för tycker detsamma om oss. PLUS att det är ju alltid trevligt med sällskap, if you know what I mean. 
 
Nä, jag tror vi tjejer måste lära oss att ta dejtande mer med en klackspark. För vet du vad? Bara för att inte just DEN killen vill ha dig betyder det inte att du INTE är flawless. För kom ihåg: du är FLAWLESS! 
 
Allmänt | |
Upp