WISH UPON A STAREtt fint litet armband jag fick i den senaste Veckorevyn haha! Tyckte jag behövde en liten stjärna. Destiny, work your magic liksom. Behöver lite roligt som händer! Händer inte mycket roligt alls en söndag som denna. Har varit och hälsat på farmor i Södertälje som mår sämre igen, hoppas det blir bättre snart! Aldrig kul när familjemedlemmar inte har hälsan på topp. 
 
Annars måste jag egentligen sätta igång och börja plugga nu, men tror faktiskt jag ska ut på stan en sväng först haha! Måste passa på när det är så fint väder. Strålande sol och underbart höstväder! Ska försöka uppdatera lite bättre framöver haha, måste bara hitta lite inspiration. Inspo med andra ord. Kanske dags för en ny youtube-video snart?
 
 
Allmänt | | Kommentera |

FOTOGRAFISKAHola babes! Cool bild va? Idag hade jag och min uråldniga vän Sara bestämt oss för att vara kulturella och ta oss till fotografiska museét. Inte för att Sara är uråldrig eller gammal på något vis, vi är lika gamla, men vi har känt varandra i stort sett hela livet haha! Min favvoutställning var denna med porträtt, som också hänger i tunnelbanorna här och var runt om i Stockholm. Tog lite flashiga bilder, snyggt va? Var lite osäker på om man fick ta bilder inne på museet, men det vore ju konstigt om man inte fick fotografera på fotografiska? Hm... Någon som vet vad som gäller?
 
Håller just nu på att läsa en text till seminariet i morgon. Tror banne mig att jag har koncentratinssvårigheter! Läser en mening eller två sedan googlar jag på nagellack eller något annat ungefär lika viktigt. Någon som har tips som hjälper en att fokusera? Får se hur detta går alltså. Kanske går en promenad eller något istället. DOCK fick jag godkänt på tentan vi hade för några veckor sedan! En sådan lättnad. Hoppas ni andra har en trevlig kväll i alla fall, med eller utan plugg. Kram!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

BRAIDS


Tadaaa! Vad tycks? Dom här fina flätorna rockade jag alltså idag. Tog dock ett tag att få till haha! Lite pilligt sådär. Perfekt en dag som denna när jag egentligen borde ha tvättat håret... På dom här bilderna ser man också min hårfärg lite bättre! Fint va? Lär aldrig behöva färga utväxten igen! Om jag inte får ett knäpp och färgar tillbaka det superblonda, skulle inte förvåna mig. Men vi får la se!
 
Åt just majskolvar till middag och ska nu sätta mig ock fixa med lite grejer. Plugga borde jag defenitivt göra. Har hur som helst ett par blogginlägg till på g, så stanna stämda! (Stay tuned höhöhö)
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp