BAlKONGHÄNGMysig bild va? Den är från några dagar sedan då jag och min vän Sara bestämde oss för att ha picknick på balkongen. Lite "balkonhäng", häng på ballen så att säga, ni vet allt det där. Sanningen är att det var fett kallt fast det var soligt haha, så vi gick in ganska snabt igen. Ganska bestämt direkt efter att jag hade haft min lilla inspo-pic photosession hehe...
 
I helgen hände faktiskt ingenting spännande alls till min stora besvikelse. Hade hoppats att en ädel riddare skulle kommit och hämtat upp mig på en häst (alternativt motorcykel) och sagt "Nu Lovisa tar jag med dig på äventyr!" Det där hände aldrig såklart, utan det mest spännande som hände var att jag om söndagen tog mig in till TC och köpte kinamat samt en badbomb på LUSH. Hahah spänning i vardagen. Tänkte ju att jag måste prova badkaret vi har här hemma! Och badbomben luktade gott, och så gjorde även jag efter att ha badat i den. Förresten, kom att tänka på en sak. Vart tog dom där badkulorna vägen som man alltid fick och gav bort på barnkalas när man var liten? De där färgglada med olja i ni vet. Ibland kunde de ha lite roliga former med typ grodor eller delfiner tror jag? Kunde dock aldrig hålla mig från att klämma sönder dom hehe. Vart får man tag på sånna nuförtiden?
 
Som ni hör händer det inte sådär jättemycket spännande i mitt liv just nu. Får vara lite tålmodig.. Har lite arbetsintervjuer inbokade i veckan dock, och deeet är kul! Hoppas på att jag kan haffa ett roligt extrajobb så jag har något att göra när jag inte pluggar. Eller shoppar. Eller kollar på paradise hotel. Eller när jag inte sitter och slösurfar i sägen för den delen. Det är nämligen precis vad jag ska fortsätta med nu medan jag inväntar nästa avsnitt av PH! 
 
Hoppas ni har en fantastiskt kväll!
 
 
Allmänt | |
Upp