HÖRRNI

  
Hörrni, ni glömmer väl inte att följa min blogg på bloglovin? Då missar ni aldrig en update! Och det vill ni väl inte hehe... Följ min blogg med Bloglovin
 
När ni har gjort det kan jag ju passa på att berätta lite om min livssituation just nu, efterom jag ändå håller på och skriver ett inlägg liksom. Gårdagen var väldigt trevlig! Inehöll ett grymt danspass (!) på ett gym (!!!!!!), kalaset i Alby som ni kan läsa om i inlägget under, och sist men inte minst middag och kanelbullefrossa samt utgång med två av mina gäriz from da hood Södertälje. Fullspäckat alltså! Snacka om att jag somnade direkt när jag äntligen kom hem klockan två inatt. Var inte ute så länge igår ändå. "Länge" här i Stockholm verkar ju vara typ till kl 5 på morgonen! Sånt klarar inte jag av. Hemma i Båstad stänger ju liksom klubbarna vid 2, och man vill ändå inte stanna ända till stängning för det brukar bara bli dräggigt. Skillnaden mellan landet och storstan allstå.
 
Idag har jag faktiskt ingenting planerat alls. Dock tror jag att jag får ta mig i kragen och göra någonting snart, kan ju inte sitta i sängen hela dagen. Lite halvmolnigt sådär, men får väl ändå masa mig ut på promenad eller något. Kanske ringa upp någon och fråga om vi ska ta en fika. Yolo. Får se vad dagen bjuder på för äventyr. 
 
Sivi!
 
(För dom som inte vet detta är sivi en vanlig avslutningsfras i Skåne. Till exempel när man avslutar ett telefonsamtal på skånska kan man vänta sig att få höra "sivi haaaaj" som betyder översatt till svenska "säger vi, hej" det vill säga ungefär "Ja men då säger vi så, hejdå!")
 
Allmänt | |
Upp