SUNNY DAYUndrar hur många blogginlägg det finns i världshistorien som har rubriken "sunny day"... Måste nog vara en del! Idag var det riktigt sunny i alla fall, så jag var tvungen att gå ut på baksidan och ta lite bilder. Japp ni läste rätt, detta är alltså precis bakom våran tomt där hemma i Skåne. Mys, eller hur? Då fattar ni också ungefär hur långt ute mitt i ingenstans jag vanligtvis bor hehe... Bilderna är tagna med min vanliga mobilkamera, men tycker dom blev helt okej ändå. I alla fall acceptabel kvalitet för instagram! Acceptabel kvalitet för bloggen, tvek. Har insett att jag måste skaffa mig en kamera. Hade en gammal dammig halvsystemkamera där hemma som jag försökte sparka igång, men den fungerade sisådär en halv dag eller så... Någon kunnig själ som har tips på bra och lättvindiga kameror? 
 
Nåja, ska ge mig ut på jakt här någon dag framöver. Men allvarligt. Kan ni fatta att det typ är oktober och fortfarande är såhär bra väder? Snälla höst och vinter ba skit i att komma hit, ni får ledigt i år. 
 
Sivi!
 
Allmänt | | Kommentera |

OFF WE GO


Back to huvudstaden är det som gäller! Ovan ser ni mig med min fina rosa väska utanför flygplatsen. Tvingade pappa att ta en bild. Fick kommentaren: "Nämen fy vad fjantigt..." Haha! Pappa har fått ställa upp och ta många bilder. Han börjar bli ganska duktig, eller vad tycker ni? 
 
Trodde först jag bara fick ha med mig handbagage, men tack och LOV fick jag checka in en väska också! Annars vet jag inte hur jag hade fått plats med allt... Fett värt att flyga i alla fall. Billigare än tåg och mer än dubbelt så snabbt. Flög från Ängelholm till Bromma, och det är inte överdrivet långt från Bromma till mitt crib här i stan. Även fast det var väldigt härligt att vara hemma på landet känns det skönt att vara tillbaka i Stockholm. Back in the game så att säga!
 
I morgon har jag prov. Eller tenta som det så fint heter nu på högskolan. Åh... Blir ytterst förvånad om jag blir godkänd, men ska göra mitt bästa och plugga lite till ikväll. De löosor sajj som vi säger i Skåne. De göre allteiiiid!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

VETEKUDDEKolla vad fin!! Har haft så himla ont i nacken den senaste tiden så var helt enkelt tvungen att göra något åt det. Denna söta lilla vetekudde köpte jag förra veckan på Clas Ohlson, hundra spänn typ. Lätt värt! Har ni som jag lite problem med spänningar i nacken är detta starkt att rekommendera. Gillar att den är lite busigt grön sådär också!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp