GLAD PÅSK

Ja hej på er! Passar på att önska Glad Påsk när jag ändå är här inne och skriver. Har lite tid över nu för en gångs skull! De flesta svenskarnas föräldrar är här nu över påsk, så är praktiskt taget ensam här i korridoren. De vars föräldrar som inte är här valde istället att åka med någon av amerikanerna hem. Eftersom jag ska jobba i morgon kunde jag inte ha det som alternativ. Ja, är en arbetande kvinna numera. Jobbar i matsalen på skolan för att tjäna lite extra cash. Kontanter är kung.

Nu har jag i alla fall varit och köpt mig lite påskgodis som jag ska tröstäta ikväll i min ensamhet. Äsch, är faktiskt ganska skönt att få lite ensamtid. Går ingen nöd på mig inte! Dessutom har jag hängt med Melvin idag och varit och sett Fast and Furious 7 på bio. Riktigt bra film! Ligger och lyssnar på soundtracket i denna stund. 

Det är märkligt hur vissa människor verkligen får fram det bästa ur en. Som att det var meningen att man skulle träffa dom för att man skulle lära sig något om livet. Det jag har lärt mig är att aldrig nöja mig, att jag ska kämpa tills mina drömmar är uppfyllda. Framtiden för en 19-åring är inte alltid spikad i sten, men på denna resa har jag lärt mig så otroligt mycket som kommer att hjälpa mig genom livet. Ödet är för roligt ibland. Känner mig "blessed" för att citera mina kära amerikanska bekanta.

Kram på er, vi hörs snart igen!

Min söta mamma skickade lite påskpynt på posten haha! Har äkta påsk känsla på rummet.


Allmänt | |
Upp