BÅSTAD


Sitter här och tänker lite på mitt kära B-town. Saknar det inte så mycket än, men det kommer väl. Stockholm är fett det med! Nu ska vi ju också räkna in att även om Båstad är världens party på sommaren, så är det ungefär lika tomt där på vintern som i min pensionsfond. Kör en #tbt outfitbild då det inte finns så mycket tid och resurser att ta några nya just nu och så, men det är en dag imorrn å. Ska man blogga måste hela världen få veta hur man klär sig och hur man ser ut och så mjaaa. 
 
Läs nu de två senaste meningarna igen, fast med Morrans röst från Morran och Tobias haha! Så låter allting i mitt huvud just nu... Suttit och sträck-kollat hela serien nu i eftermiddags. Vet inte om jag ska bli deprimerad eller skratta? Det draaaaaar så att säga i mungiporna.
 
Är det förresten inte premiär för PH ikväll? Ska ni kolla? Har varit som besatt de två senaste säsongerna! Tvivlar på att det blir annorlunda i år... Ska göra mig något att äta och sedan sätta mig och kolla. Inte orkat fixa någon middag idag haha illa! Nåja, det är en dag imorrn å.

 
Allmänt | |
Upp