FOCUS

 
HAR ni inte sett den här filmen vill jag rekommendera er att genast göra det! Jag såg den för första gången igår, även fast den kom ut redan när jag var i USA. Ångrar lite att jag inte såg den där, men bättre sent än aldrig såklart! Trodde inte den skulle vara så bra som den faktiskt var. Fick både ont i magen och var nära att gråta ett antal gånger haha...Margot Robbie är en av mina favoritskåderspelerskor, och med Will Smith desutom vad kan gå fel?? Inte mycket. Det enda var att det var lite svårt att hänga med i svängarna ibland, men det var nog meningen när jag tänker efter. 
 
Sen hade filmen ett känslomässigt värde för just mig också. Affischen får mig nämligen att tänka på en väldigt speciell vän. Alltid när vi gick förbi någon form av reklam för denna film sa vi alltid att "kolla där är vi i framtiden när vi har blivit hemliga agenter". Good times. Men än är det inte för sent! Kan nog allt bli hemlig agent någon gång om jag bara lägger manken till. Fortsättning följer... Nåja!
 
Jag tycker det är väldigt spännande att kritikerna har uppmärksammat så mycket att det är en mörkhyad och en vit person i huvudrollerna som dessutom blir kära i varandra. Det borde inte vara någon grej eller? Dock var det ju mest positiv kritik, och det är ju bra. Dock finns det flera filmer där det förekommer och vad jag vet blev det ingen uppståndelse kring dem. Konstigt det där. All kärlek är hur som helst bra kärlek. Mer kärlek åt folket! Och filmen då. Ni som inte har sett den, se den! Och helst i morgon... (En liten centralskolan-referens där ja hehe)
 
 
Tips | |
Upp