VECKANS

Hur har veckan varit? Ändå helt okej! Har innehållit det mesta så som plugg, god mat, vänner, mys och en sväng till tandläkaren.

Bästa på veckan? Som ovan nämnt att jag äntligen fick en tid på folktandvården och tog bort min ståltråd bakom tänderna!! Den har ju suttit löst ett bra tag nu. Kan inte sluta känna med tungan bakom mina tänder, så lent! 

Det sämsta på veckan? Att CSN bokstavligt talat bara försvann första veckan då jag utöver hyran behövde köpa nytt SL-kort, BETALA för tandläkaren (eftersom jag är över 20 nu) och sen har vi ju mitt lussebullsberoende som behöver tillgodoses. Ingen shopping för min del denna månaden alltså!

Veckans godaste? Lussebullar!!

Veckans mysigaste? I måndags kväll då det blev en spontan filmkväll med en favvis.

Veckans favorit i garderoben? Min neverfull!! Får plats med allt plus hela mitt liv i den. 

Veckans quote? (Se bild nedan!)

Veckans skratt? När jag och min seminariegrupp skulle färdigställa våran presentation! Helskönt gäng alltså, ibland har man tur! Vi satt och flamsade lite i skolan, sen när någon kom och sa till oss att dämpa volymen började vi såklart skratta ännu mer. Ni vet dom där ögonblicken när man egentligen absolut inte får skratta, men hela situationen bara blir så himla komisk. Love it haha. 

Veckans ångest? Att jag har ångest över grejer jag absolut inte borde vara orolig för. Brain, take a chill pill!

Resten av veckans planer? Känslor? Helg! Idag överväger jag att åka till Ikea och köpa ett doftljus, mest för att ha någonting att göra. Sen kanske jag borde ta tag i att åka och handla så jag kan baka egna lussebullar istället för att köpa på pressbyrån hela tiden? Måste vara ekonomisk nu.

Hur har eran vecka varit?
 
Allmänt | |
Upp