LIFE IS BETTER AT THE BEACH

Ja sannerligen så som ovan säger. Är det någonstans som jag är riktigt lycklig så är det när jag får hav, sand och sol. Det har vi fått väldigt mycket av här de senaste dagarna. Har velat blogga mycket mer men har helt enkelt inte hunnit med det då vi hela tiden är i full gång med nya äventyr eller laga mat åt ett helt sällskap människor. Vi bor alltså 11 pers i en lägenhet som egentligen är tänkt för typ hälften haha, men vi har supermysigt ändå! Stranden ligger tvärs över gatan och vattnen är ändå helt okej varmt. Perfa!

Igår åkte vi till Daytona Beach, tre timmars bilfärd härifrån. Bara där kan man lista ut att det skulle bli ett äventyr... Efter många om och men kom vi fram och hamnade av en händelse mitt i "biker week" vilket innebär att det var fullkomligt fullproppat med motorcyklar och knuttar av alla dess slag. Då tänkte jag på min kära far som säkert hade gått loss och hummat och kliat sig i skägget om han hade varit där. Vi spenderade dagen på stranden, sedan blev det lite partaj på en bar som låg på stranden. Mycket dans och äkta springbreak-känsla!

Vi har nu alltså kommit igenom halva veckan och ännu känner jag mig inte redo att åka hem till kalla Chicago. Än har vi fler saker att uppleva här i Florida! Tittat på sjökossor och blivit solbrända har vi redan klarat av, vem vet vad som väntar i morgon..?Allmänt | |
Upp