PAST FEW DAYS

Hola vänner. Självklart är jag internationell och skriver min rubrik på engelska, men detta inlägg kommer alltså att handla om de senast gångna dagarna. Som ni kanske läste i mitt förra inlägg var det inte så livat förra veckan. Eller jo, det var alldeles för livat för att få en lugn stund utan tusen tankar som snurrade. Nu hur som helst börjar saker klarna upp lite! Finally. Fått jobb i skolan både i matsalen och cafeterian, cash is king. Mitt första pass är i morgon. Men kan man få ha flyt eller?? Nej! Nu har jag blivit förkyld också... Så ja, inga lektioner för mig idag. Släpade mig till matsalen i alla fall och tröstade mig med lite apelsiner och te. Förhoppningsvis är det bättre i morgon.

Vill ni veta anledningen till att jag är förkyld? Detta är så dumt. Vaknade upp igår med lite ont i halsen och tänkte att äsch, det går säkert över. Gick och fixade med lite ärenden och sen gick jag till GYMMET för första och alldeles säkert sista gången den här månaden. Tänkte väl att jag skulle vara lite hälsosam och gå bort ett par av de något för många hamburgare jag ätit här. Men detta tyckte halsen INTE om. På kvällen skulle vi sedan se en teater för våran Intro to Theatre class. Den var långt åt fanders ut på blåa linjen och vi fick gå en bra bit i snöslasket. Kallt och ruggigt. Föreställningen var dessutom apdålig och deprimerande. Jag som trodde att Chicagos teatrar skulle hålla hög klass... 

Nåja, nu ska vi inte vara deppiga. Faktiskt hänt bra saker denna veckan också! Igår träffade jag till exempel min fina kusin Isa från Sverige här på skolan. Hur sjukt?! Hon och hennes klass var på studieresa här i Chicago av alla ställen och av en händelse skulle dom också besöka North Park. Inte träffat henne på väldigt länge så det var roligt. Andra roliga grejer har varit att åka på äventyr till Victoria's secret och att hänga med min vän Melvin. 

Victoria's secret hade någon deal med att om man handlade för 10 dollar så fick man ett presentkort från 10-500 dollar. Håller tummarna för att mitt är värt 500, fatta mycket parfymer och bodylotion jag kommer fylla väskan med när jag ska hem då! Nu är det ju säkert inte så, men att vara garanterad ett 10 dollars presentkort är inte dåligt det heller. 

Nu tänker jag ligga i sängen resten av dagen, eller ända tills middagen i alla fall. Adios, hörs snart amigos!
Allmänt | |
Upp