FLUFFY


En liten fluffboll från h&m, piffar upp vilken väska som helst!
 
HEJ förresten! Long time no see. Kommit av mig lite i mitt blogg-flow. Det är typiskt mig. Har en period där jag bloggar typ varje dag och lägger upp minst ett inlägg om dagen, medan andra perioder är det bara helt tomt. Förmobligen därför jag aldrig kommer bli någon toppbloggare haha! Nåja, det finns andra saker i livet.
 
Känns som det har hänt mycket saker på senaste tiden, men samtidigt ingenting alls. Farmor blev ju sjuk här för inte så länge sedan, och det var väldigt jobbigt. Tack och lov så mår hon bättre idag och ska snart få komma hem från sjukhuset! Snacka om lättnad. Annars har jag lyckats skaffa och börja på två jobb och samt skriva en hemtenta i skolan. Har ytterligare en tenta nästa vecka, så borde egentligen plugga livet just nu... Jobben trivs jag bra med, ska dock bara fortsätta på ett av dom nästa månad. Lika bra ändå, då jag kan känna att två jobb OCH plugg blev lite för mycket. 
 
Annars då, jodå. Höstdepressionen slår till som vanligt haha. Jag tror banne mig inte jag är gjord för att leva i ett kallare och framförallt MÖRKARE klimat. Tycker verkligen det är jättejobbigt. Har köpt en burk med D-vitamin på apoteket nu i alla fall, så hoppas det hjälper litegrann. Har ni några tips som hjälper en att hålla humöret uppe på hösten och vintern? Måste börja skaffa lite kompisar haha, det är nog en bra början. Men jag är så dålig på att börja prata med folk! Hur gör man? Pallar inte vara låssastrevlig heller, orkar inte med det ahaha... Alla som redan känner mig vet ju redan att jag är konstig, så jag slipper dölja det haha. Taskigt läge. 
 
Hoppas ni därute har en trevlig kväll! Jag ska väl kanske plugga lite resten av kvällen, och i morgon blir det jobb på Junibacken. Oppa!
 
Allmänt | |
#1 - - Eleonora Adriana ♥:

Fin väska och boll :)

Upp