WORKTjoho gangstas! Ja, har knappt en lugn stund över den här veckan men tänkte ändå passa på att uppdatera lite här. Bilden ovan tog jag när jag var och jobbade en sväng i förmiddags. Ser trevligt ut va? Sväng gärna förbi butiken på Grev Turegatan om ni är i närheten, ska jobba i morgon också. Grindin'!
 
Till saken hör dock att jag har en tenta i morgon som jag sitter och pluggar till just nu. ÅH. Orkar inte egentligen, men vad gör man. Har varit en bra dag idag för övrigt, men nu, precis nu, tog orken slut hahah... Bloggar lite så jag får en paus hehe. Annars har jag faktiskt varit väldigt produktiv. Jobbat, handlat och pluggat! Lagade till och med egen middag idag, hör till ovanligheterna haha... Bev ungsbakad lax och sötpotatis. Himla gott faktiskt! Börjar få in snitsen på matlagningen nu, bara sisådär ett halvår efter jag flyttade hemifrån hahah.... Nåja.
 
Någon mer än jag som är så himla taggad till julen? Ser fram emot att få umgås med familjen och äta julbord och få köpa julkpappar. Har ni börjat med julklapparna än? Tänkte om jag skulle slå på stort och göra egna julklappar i år kanske, vad tror ni om det? Brukar ju alltid vara mer uppskattat än att bara köpa någonting halvdant. Frågan är vad bara? Får fundera lite på det. 
 
Hörs snart igen kära ni! 
 
Allmänt | |
Upp