GRAPEFRUIT


Godmorgon hörni! Kände att jag började bli förkyld så köpte ett par grapefruits här om dagen. Sååå gott! Slöade nog dock liiite för länge i sängen i morse, missade preciiiis pendeltåget! Damn. Så nu sitter jag här och väntar på nästa tåg med konsekvensen att jag kommer bli 10 minuter sen till skolan. Sprang som en galning genom t-centralen och nu är jag helt svettig haha... Well well, vad ska man göra. 

I morgon får jag däremot INTE vara sen för då ska jag på arbetsintervju i Globen! Spännande va... Vet dock inte om jag har tid för något riktigt jobb just nu egentligen, men vi får se. 

Var runt lite på stan igår och köpte lite saker, ska visa er sen! Kollade också på att köpa en kamera, men dom är ju lite dyra... Hade varit kul att ha en bättre kamera så jag kan lägga upp roligare bilder på bloggen bland annat. 

Ha en bra dag så hörs vi sen!


Allmänt | |
#1 - - Anna Sofia:

Åh så gott med grapefruits! Hoppas att förkylningen inte slår ut, men det är typiskt nu när hösten närmar sig. Spännande med jobb på globen, alltid bra att gå för man kan ju alltid tacka nej sen om det känns för mycket :)

Upp