NAGLAR OCH LUNCH

 
Tjenare trogna följare!! Ovan ser ni två nyligen tagna bilder, varav min plånbok är med på båda haha! Gillar den, fruktansvärt bra köp. Men nåja! På första bilder ser ni mina los naglos. Mina naglar alltså. Jaha, dom ser väl ut som vanligt tänker ni? Brukar ju spara ut till typ den här längden och sen bara måla dom rosa. MEN! När jag var i Södertälje och hälsade på farmor här om dagen passade jag på att göra en såkallad nagelförstärkning där! Mycket billigare än i innerstan haha... Men dom la helt enkelt på ett par lager med gelé för att göra naglarna starkare! Annars brukar dom alltid gå av när dom når en viss längd... Eller EN nagel brukar gå av och så måste man klippa av alla andra med haha, så störigt. Men med detta hoppas jag dom håller lite längre!
 
Sen har vi ju en bild på min lunch här om dagen. Har ju försökt vara lite nyttig den senaste tiden! Det kan jag berätta sket sig fullständigt idag HAHA. Åt en halv vetelängd till middag samt var och köpte massa godis... BARA FÖR ATT JAG KAN! Näringsrikt osv. Nåja, ibland har man sånna dagar när man känner behovet av att smälla i sig lite (mycket) snask! Livet som student utan motivation till att laga mat, jadååååå.
 
I morgon ska jag faktiskt åka HEM till B-town! Båstad alltså. Men det är något strul med tågen så måste ta buss sista biten?? Åh standard... Nåja, ska bli skönt i alla fall. Kanske kan passa på att blogga när jag sitter på tåget i morgon! Hörs då, kram!
 
Allmänt | |
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

Snygg färg på naglarna !

Upp