SADNESS


Försöker lätta upp stämningen denna dag med en underbar throwback-bild från Florida. Good times! Har haft en skitdag idag rätt ut sagt. Har varit lite ledsen de senaste dagarna på grund av olika anledningar, boiz och sånt ni vet. Men idag blev jag så irriterad på mig själv för att jag bara var på dåligt humör över något jag ändå inte kan göra något åt. Men ja, man får vara ledsen ibland, det är naturligt. Men ändååå åh. 
 
Nu känner jag att jag bara svamlar smörja. Köpte hur som helst en chipspåse och tryckte i mig som tröst. Mår lite illa nu faktiskt... Var nog ingen bra ide att sluka hela på en gång haha! Men men. Eftersom chipsen inte fick mig att må mycket bättre vad ska man göra då då? Någon som har några anti-depp tips? Försöka följa sina drömmar är faktiskt en bit på vägen. Så det ska jag försöka göra! Man ska göra grejer för sig själv, inte för någon annan. Viktigt.
 
Ursäkta så mycket för osammanhängande blogginlägg, tänkte bara visa att jag lever. Ska nu invänta kvällens PH-avsnitt! Andras intriger och lite obefogat drama borde göra mig på bättre humör. Sivi!
 
 
 
Allmänt | |
Upp