TALL GIRL PROBLEMS

 
Ovan ser ni mitt senaste tillskott i sko-familjen! (Ja, jag vet jag har ett problem..) Haha nej men allvarligt, väl investerat om jag får säga det själv. Passar både till vardags men också till utgång nu i höst. Jag är inte sån som brukar ha världens mest fancy skor när jag går ut, utan sånna här enklare med lite lägre klack passar mig bättre. Jag menar, bara med dom här blir jag typ två meter lång och två huvuden längre än alla andra! Så ja, man får ju en del ögon på sig. 
 
När jag var mindre tyckte jag att det var jättejobbigt att vara lång. Jag ville inget hellre än att vara normallängd (att vara typ 165 cm var min högsta önskan haha) men mina gener villa annorlunda. Detta var typ i sjuan/åttan när man inte ville annat än att passa in. NU däremot är jag sjukt stolt över min längd! Tycker det är sjukt vackert att vara lång. Så för allt i världen krymp inte ihop, utan sträck på dig! Min mamma har alltid sagt när någonting kännts jobbigt att "sträck på dig och se glad ut!". Lite av ett livsmotto kan man säga haha.
 
SÅ rubriken till det här inlägget är egentligen lite missvisande. Egentligen borde det stå tall girls no problem! Poängen är helt enkelt att var nöjd med dig själv, och gör det bästa av what God gave you så att säga!
 
New in | |
Upp